Exposicions
Properes exposicionsLlegir contingut RSS de properes activitats (nova finestra)
 • 05/10/2022

  Gino Rubert. Fatamorgana

  Veure imatge de Thesis (2010), © Gino Rubert, VEGAP, Barcelona, 2022 (nova finestra)

  Gino Rubert és un pintor extravagant i difícil de classificar. Tan bon punt escriu novel·les romàntiques com dissenya peces de roba impossibles, compon hits estiuencs o puja a un escenari per riure’s de si mateix i del món de l’art. En paraules de l’artista: «el valor d'una obra d'art no depèn tant d’allò que conté com d’allò que desencadena». Partint d'aquesta reflexió, l’exposició “Fatamorgana” proposa una mirada polièdrica en què els seus quadres-collage més característics dialoguen amb rareses rescatades de l’estudi i pintures recents que incorporen llum i so.

 • 13/10/2022

  Visita comentada a l’exposició «Ni de cerca el día ni la noche de lejos» i a la intervenció deslocalitzada de Violeta Mayoral

  Veure imatge de © De la fotografia: Guillem FH (ArtWork Photo); © de les obres: Violeta Mayoral, Barcelona, 2022 (nova finestra)

  Una trobada amb l’artista Violeta Mayoral i el comissari Albert Mercadé, que ens acompanyaran en la visita comentada per l’exposició i posteriorment a la galeria Ethall, on veurem la intervenció deslocalitzada Neutro día noche débil; moscas volantes y salamanquesas. Aquesta proposta de Mayoral, que es materialitza en un fanal, pren com a punt de partida els intervals de llum de l’antic far del Llobregat, situat a la desapareguda platja de la Farola.

 • 05/11/2022

  asLan ensembLe: La bocca, i piedi, il suono

  Cicle de músiques inusuals i noves creacions
  Veure imatge de Fotografia © Aslan Ensemble (nova finestra)

  En el marc del Cicle OUT·SIDE, es presenta al Centre d’Art Tecla Sala La bocca, i piedi, il suono, de Salvatore Sciarrino, una acció comunitària a càrrec de AsLan Ensemble en col·laboració amb músics de la ciutat i d’arreu.

 • 17/11/2022

  Salvador Juanpere. Perforar el temps

  En el marc del cicle Observatori Tecla Sala
  Veure imatge de Puntelli, 2011-2021. © Salvador Juanpere, VEGAP, Barcelona, 2022 (nova finestra)

  Salvador Juanpere (Vilaplana, Tarragona, 1953) utilitza polides formes de representació per indagar en el món subjacent de l’escultor fent aflorar aspectes interns de l’escultura trobats en els replecs dels temps.

 • 01/12/2022

  Ferran Garcia Sevilla. Cosmos-Caos

  Veure imatge de De la sèrie Fotografies intervingudes (1974), © Ferran Garcia Sevilla, VEGAP, Barcelona, 2022 (nova finestra)

  L’univers és ordre i desordre, cosmos i caos. La humanitat també es balança entre aquest dos pols, contradictoris i solidaris. Els avenços de la física moderna, la fascinació per la naturalesa misteriosa del món o la denúncia de les perversions del poder són preocupacions constants i trenades en Ferran Garcia Sevilla.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació