Exposicions
Properes exposicionsLlegir contingut RSS de properes activitats (nova finestra)
 • 22/10/2021

  OUT·SIDE’21: UNA

  6a edició del cicle de músiques inusuals als centres d’art contemporani

  Veure imatge de OUT·SIDE’21: UNA (nova finestra)

  OUT·SIDE és un festival de músiques inusuals i noves creacions sonores que té lloc als centres d’art sensibles amb els nous llenguatges contemporanis. Aquest festival, creat el 2016, és l’únic a Catalunya d’aquestes característiques que aposta per donar visibilitat a noves músiques i propostes sonores.

  Enguany el cicle crea l’espai i el temps necessaris per acollir creacions de llarga durada que s’allunyen de l’estàndar habitual:

 • 04/11/2021

  Palau de vent. Lúa Coderch

  En el marc del Festival Loop Barcelona
  Veure imatge de De la fotografia i l'obra: © Lúa Coderch (nova finestra)

  Projecte premiat ex aequo juntament amb Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por de Mireia Sallarès a la 7a Edició del Premi de Videocreació. Coproducció d’un projecte de videocreació entre els Centres Territorials del Sistema Públic d'Equipaments d'Arts Visuals de Catalunya*, Santa Mònica, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona

 • 25/11/2021

  Alberto Peral. Redonda redonda

  Veure imatge de De la fotografia i l'obra: © Alberto Peral (nova finestra)

  Alberto Peral proposa un conjunt d’obres en les que el material i la seva relació amb l’espai esdevenen la seva raó de ser.

 • 25/03/2022

  Rubén Verdú. Optòpia

  Veure imatge de De la fotografia i l'obra: © Rubén Verdú (nova finestra)

  L’univers està sotmès a un petit òrgan. La llum alimenta a través seu la patologia incessant que ens ha escindit del tot i que ens fa creure que el mantenim sota control. Rubén Verdú (Caracas 1962) no produeix obra per ser vista. La motivació d’aquest artista és parar una trampa amb què descobrir les múltiples facetes d’aquest ull que, instal·lat al centre d’una utopia mil·lenària, determina el nostre coneixement i comportament. En una paraula, l’ull que ens ha portat a creure que som humans.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació