Exposicions
Properes exposicionsLlegir contingut RSS de properes activitats (nova finestra)
 • 27/01/2022

  EKHO. Reflexos d'una ciutat.

  Inauguració: 27 de gener 2022
  EKHOVeure imatge de EKHO. Reflexos d'una ciutat. (nova finestra)

  Un projecte de l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella de L’Hospitalet a partir de la memòria i les emocions dels habitants de la ciutat

 • 17/02/2022

  Observatori Tecla Sala. Antoni Marquès. Desviament.

  Inauguració: 17 de febrer 2022
  Veure imatge de De l'obra: © Antoni Marquès (nova finestra)

  Les constants interrogacions de l'escultor Antoni Marquès (Sabadell, 1956) pels buits i les interioritats dels organismes enceten una nova via. Arran d'uns consecutius trasbalsos físics soferts des de 2017, emergeixen unes intenses sèries de dibuixos vermells, on el dolor danya el paper i s'alia amb episodis eròtics en una catarsi de registres adolorits i de crus pensaments de la libido, lliurats tots ells a les meres fluctuacions del sentir i del desig.

 • 31/03/2022

  Rubén Verdú. Optòpia

  Veure imatge de Rubén Verdú. Optòpia (nova finestra)

  L’univers està sotmès a un petit òrgan. La llum alimenta a través seu la patologia incessant que ens ha escindit del tot i que ens fa creure que el mantenim sota control. Rubén Verdú (Caracas 1962) no produeix obra per ser vista. La motivació d’aquest artista és parar una trampa amb què descobrir les múltiples facetes d’aquest ull que, instal·lat al centre d’una utopia mil·lenària, determina el nostre coneixement i comportament. En una paraula, l’ull que ens ha portat a creure que som humans.

  Comissariat: Oriol Fontdevila

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació