• 01/12/2021

  Vicens Vacca. Fora de cap lloc

  Visita comentada de l’exposició amb l’artista i presentació del treball “No Dance” - Dissabte 11 de desembre de 2021, a les 12 h
  Veure imatge de © Vicens Vacca. No Dance, 2014. (nova finestra)

  Visita de l’exposició, comentada per l’artista, i presentació de la peça “No Dance”. Aquesta proposta sonora de l’artista Vicens Vacca està concebuda com una acció en què participarà el bateria Armand Parellada i el professorat i l'alumnat de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’Hospitalet. A partir de desajustos rítmics intencionats, els intèrprets es trobaran “fora de cap lloc”, una situació a la qual caldrà sobreposar-se amb molta creativitat.

 • 04/11/2021

  Palau de vent. Lúa Coderch

  Exposició en el marc del Festival Loop Barcelona
  Veure imatge de Palau de vent. Lúa Coderch (nova finestra)

  Existeixen formes de desorientació que no es relacionen tant amb trobar o buscar una direcció en l’espai o el temps com amb l’experiència d’una pèrdua de sentit més difusa i profunda. Lluny de tractar de grans gestes èpiques, Palau de vent és una exploració de la qüestió de la desorientació, un desencaix vital que es viu com quelcom individual però que en realitat és compartit, i que deriva del desajust que es produeix en comprovar que els relats que estructuren les nostres vides són una mena de profecies contemporànies, caduques però vigents, que mai acaben de complir-se.

   

 • 15/09/2021

  Vicens Vacca. Fora de cap lloc

  En el marc del festival Barcelona Gallery Weekend
  Veure imatge de De l'obra: © Vicens Vacca, Barcelona, 2021. (nova finestra)

  El Centre d’Art Tecla Sala presenta la primera retrospectiva dedicada a Vicens Vacca, un dels artistes de referència de l’art sonor a Catalunya, amb una selecció de quinze treballs que van des de la dècada dels anys vuitanta fins a l’actualitat.

 • 25/11/2021

  Redonda redonda. Alberto Peral

  Inauguració: dijous 25 de novembre de 2021, a les 19 h
  Veure imatge de De la fotografia i l'obra: © Alberto Peral; del disseny: Oficina de Disseny (nova finestra)

  L’exposició presenta una selecció de treballs escultòrics resultants d'una obstinada recerca formal en què Alberto Peral (Santurtzi, 1966) ha estat implicat durant els darrers anys, partint del cilindre com a element essencial.

 • 31/03/2022

  Rubén Verdú. Optòpia

  Veure imatge de Rubén Verdú. Optòpia (nova finestra)

  L’univers està sotmès a un petit òrgan. La llum alimenta a través seu la patologia incessant que ens ha escindit del tot i que ens fa creure que el mantenim sota control. Rubén Verdú (Caracas 1962) no produeix obra per ser vista. La motivació d’aquest artista és parar una trampa amb què descobrir les múltiples facetes d’aquest ull que, instal·lat al centre d’una utopia mil·lenària, determina el nostre coneixement i comportament. En una paraula, l’ull que ens ha portat a creure que som humans.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació