AgendaLlegir contingut RSS d'agenda (nova finestra)
 • 04/07/2016.  

  Cursos d'estiu. Els Juliols 2016. A Tecla Sala.  

  Guerra i pau: el paper de la cooperació internacional en la resolució dels conflictes armats.
  .  
  Veure imatge de Cursos d'estiu. Els Juliols 2016. A Tecla Sala (nova finestra)
  Aquest curs, d’una setmana de durada, reflexiona sobre les actuacions de la cooperació internacional en la reconstrucció d’alguns països que han patit un conflicte armat. Es fa un èmfasi especial en la construcció de la memòria històrica, les accions per la reconciliació de les parts en conflicte i les garanties de respecte dels drets humans.

  .  
 • 29/02/2016.  

  OutSIDE.  

  noves músiques a centres d'art contemporani 2016.  
  Veure imatge de OutSIDE (nova finestra)
  CONCERT
  Frames Percussion + CrossingLines
  WE ARE drONE

  Una massa sonora drone amb instruments acústics i sintetitzadors modular
  Diumenge 24 de juliol, a les 12 h

  El Centre d’Art Tecla Sala (L’Hospitalet), Arts Santa Mònica (Barcelona), i el Centre d’Art la Panera (Lleida) han organitzat el cicle OUT.SIDE 2016, noves músiques a centres d’art contemporani que promou noves propostes sonores als centres d’art contemporani, amb la participació de dos dels grups més importants de la nova creació musical a Catalunya, CrossingLines i Frames Percussion.
  WE ARE drONE és el darrer concert que, de forma consecutiva, tancarà aquest cicle als tres centres d’art.
  .  
 • 29/09/2016.  

  X-VILLE, de Jordi Colomer.  

  Veure imatge de X-VILLE, de Jordi Colomer (nova finestra)
  Jordi Colomer va ser el guanyador de la 1a Edició del Premi de Videocreació impulsat per LOOP Barcelona, la *Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i l’Arts Santa Mònica. Amb aquest premi es vol impulsar la coproducció d'un projecte que, en l'àmbit de les pràctiques contemporànies, incorpori el vídeo com a element únic en el conjunt de la proposta. L’objectiu és desenvolupar accions estratègiques que puguin desenvolupar-se en xarxa, i incrementin la visibilitat en el territori i la presència internacional. 
  .  
 • 21/06/2016.  

  Solstici 16: Mitologies individuals
  .  

  sense titol.  
  Veure imatge de Solstici 16: Mitologies individuals (nova finestra)
  Mitologies individuals fa referència al concepte utilitzat per Simón Marchán en el seu llibre De l'art de l'objecte a l'art del concepte per situar als artistes que, segons el seu criteri, no s'inscrivien en el que podríem anomenar itinerari acadèmic de l'art, obeint a la necessitat d'entendre l'art com a concreció i resultat d'una experiència personal..  
 • 22/06/2016.  

  Col·lecció Bassat. Art Contemporani de Catalunya 1940-1979.  

  Col·lecció Bassat. Art Contemporani de Catalunya 1940-1979Veure imatge de Col·lecció Bassat. Art Contemporani de Catalunya 1940-1979 (nova finestra)
  La Col·lecció Bassat d'Art Contemporani de Catalunya és una de les grans col·leccions privades que contribueix a explicar allò que va passar de mitjans del segrle XX als nostres dies. Quaranta anys d'art a través de l'obra de seixanta set artistes de la col·lecció..  
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 93 338 57 71 - Fax: 93 338 55 53 - expoteclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de ComunicacióDiputació de Barcelona - Àrea de Cultura