AgendaLlegir contingut RSS d'agenda (nova finestra)
 • 22/06/2016.  

  Col·lecció Bassat. Art Contemporani de Catalunya 1940-1979.  

  Veure imatge de Col·lecció Bassat. Art Contemporani de Catalunya 1940-1979 (nova finestra)
  La Col·lecció Bassat d'Art Contemporani de Catalunya és una de les grans col·leccions privades que contribueix a explicar allò que va passar de mitjans del segrle XX als nostres dies. Quaranta anys d'art a través de l'obra de seixanta set artistes de la col·lecció..  
 • 29/09/2016.  

  X-VILLE, de Jordi Colomer.  

  Veure imatge de X-VILLE, de Jordi Colomer (nova finestra)
  Jordi Colomer va ser el guanyador de la 1a Edició del Premi de Videocreació impulsat per LOOP Barcelona, la *Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya i l’Arts Santa Mònica. Amb aquest premi es vol impulsar la coproducció d'un projecte que, en l'àmbit de les pràctiques contemporànies, incorpori el vídeo com a element únic en el conjunt de la proposta. L’objectiu és desenvolupar accions estratègiques que puguin desenvolupar-se en xarxa, i incrementin la visibilitat en el territori i la presència internacional. 
  .  
 • 25/07/2016.  

  CICLE OUT.SIDE.  

  CICLE OUT.SIDEVeure imatge de CICLE OUT.SIDE (nova finestra)
  El cicle OUT.SIDE,  organitzat per Arts Santa Mònica, el Centre d’Art La Panera i el Centre d’Art Tecla Sala, tanca la seva primera edició amb el concert We are drONE, que va tenir lloc el diumenge 24 de juliol.

  .  
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 93 338 57 71 - Fax: 93 338 55 53 - expoteclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de ComunicacióDiputació de Barcelona - Àrea de Cultura