• 15/09/2022

  Violeta Mayoral. Ni de cerca el día ni la noche de lejos

  En el marc del cicle Districte Tecla Sala
  Veure imatge de S/T, 2021, © Violeta Mayoral (nova finestra)

  Violeta Mayoral (Almeria, 1988) va créixer al desert de Tabernas, un entorn rude que ha influït en la seva mirada. La seva obra ubica l’experiència humana a cel descobert, sense sostre ni recer, en uns paisatges buits i inabastables que en subratllen la vulnerabilitat.

 • 05/10/2022

  Gino Rubert. Fatamorgana

  Veure imatge de Thesis (2010), © Gino Rubert VEGAP, Barcelona, 2022 (nova finestra)

  Gino Rubert és un pintor extravagant i difícil de classificar. Tan escriu novel·les romàntiques com dissenya peces de roba impossibles, tan compon hits estiuencs com s’enfila a un escenari per riure's de si mateix i del món de l'art. En paraules de l’artista: «el valor d'una obra d'art no depèn tant d’allò que conté com d’allò que desencadena». Partint d'aquesta reflexió, l’exposició “Fatamorgana” proposa una mirada polièdrica en què els seus quadres-collage més característics dialoguen amb rareses rescatades de l’estudi i pintures recents que incorporen llum i so.

 • 05/11/2022

  AsLan Ensemble: La bocca, i piedi, il suono

  Cicle de músiques inusuals i noves creacions
  Veure imatge de AsLan Ensemble: La bocca, i piedi, il suono (nova finestra)

  En el marc del Cicle OUT·SIDE, es presenta al Centre d’Art Tecla Sala La bocca, i piedi, il suono, de Salvatore Sciarrino, una acció comunitària a càrrec de AsLan Ensemble en col·laboració amb músics de la ciutat i d’arreu.

 • 17/11/2022

  Salvador Juanpere. Perforar el temps

  En el marc del cicle Observatori Tecla Sala
  Veure imatge de Salvador Juanpere. Perforar el temps (nova finestra)

  Salvador Juanpere (Vilaplana, Tarragona, 1953) utilitza polides formes de representació per indagar en el món subjacent de l’escultor fent aflorar aspectes interns de l’escultura trobats en els replecs dels temps.

 • 19/11/2022

  Alberto Bernal i Continuum XXI. Desfer

  Cicle de músiques inusuals i noves creacions
  Veure imatge de Alberto Bernal i Continuum XXI. Desfer (nova finestra)

  En el marc del Cicle OUT·SIDE, es presenta al Centre d’Art Tecla Sala Desfer, una proposta d’Alberto Bernal i Continuum XXI que parteix de l’”Ofrena Musical” de Johann Sebastian Bach amb la intenció d’esborrar la tradició musical.

 • 01/12/2022

  Ferran Garcia Sevilla. Cosmos-Caos

  Una coproducció entre el Centre d’Art Tecla Sala i el Museu d’Art de Catalunya
  Veure imatge de De la sèrie Fotografies intervingudes (1974), © Ferran Garcia Sevilla, VEGAP, Barcelona, 2022 (nova finestra)

  L’univers és ordre i desordre, cosmos i caos. La humanitat també es balança entre aquest dos pols, contradictoris i solidaris. Els avenços de la física moderna, la fascinació per la naturalesa misteriosa del món o la denúncia de les perversions del poder són preocupacions constants i trenades en Ferran Garcia Sevilla.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació