Notícies i activitats
20/10/2022

Noves publicacions

Veure imatge de © Del disseny: Alex Gifreu. © De les fotografies: Guillem FH (ArtWorkPhoto.eu). © De les obres: Vicens Vacca, Barcelona, 2022. (nova finestra)

Els catàlegs de les exposicions “Fora de cap lloc” de l’artista Vicens Vacca i “Redonda redonda” d’Alberto Peral ja estan a la venda.

Fora de cap lloc
Aquest catàleg, dissenyat per Alex Gifreu, testimonia el que va ser la primera gran retrospectiva dedicada a Vicens Vacca amb imatges de les obres i de l’espai expositiu, un text de Luis Francisco Pérez, crític i teòric de l’art, i la transcripció d’una entrevista amb el comissari Víctor Pérez Ballestero. La publicació també inclou diferents codis QR que expandeixen la informació i permeten gaudir d’algunes de les obres més emblemàtiques d'aquest artista referent de l'art sonor a Catalunya.

Redonda redonda
Aquesta publicació, dissenyada per Oficina del Disseny recull l’esperit de l’exposició, les fotografies de les obres i el text de Jorge Satorre, comissari del projecte.

Totes les publicacions es poden adquirir enviant un correu a teclasala@l-h.cat o be presencialment al taulell d'informació del Centre d’Art.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació