Notícies i activitats
17/02/2018

Curs Agents dinamitzadors de projectes artístics

Veure imatge de Acció de Julia Salgueiro, Celso Amancio i Andrea Fraga (nova finestra)
Com podem construir estratègies d'educació i mediació vinculades a projectes artístics?
El curs, organitzat per Experimentem amb l'art, explora contextos i iniciatives culturals des d’on implicar, articular i repensar l’educació, la mediació i la vinculació amb la ciutadania en l’actualitat. Aposta per una pràctica reflexiva i activa de l’educació artística, fent un recorregut des de la institució museística fins a altres experiències col·laboratives que enllacen art, pedagogia i territori, per tal de mostrar possibles marcs d’acció fer i pautes crítiques des d’on crear i accionar.

El Bloc 3, Possibilitats i posicionaments de l’educació i la mediació des de projectes artístics tindrà lloc al Centre d'Art Tecla Sala i serà una mostra d'iniciatives des d’on actuar en educació i mediació des de contextos artístics. D’una banda, es compartiran projectes desenvolupats en l’àmbit de les arts visuals, que despleguen diferents intencionalitats i formats d’acció cultural i política. D’altra, s’aborden possibilitats de relació i participació de les persones que treballen o es vinculen a espais expositius o museístics, des d’on repensar i estimular el seu paper crític i actiu.

Teresa Rubio, educadora del Servei educatiu, s'encarregarà de desplegar les possibilitats de la mediació com a acte creatiu. Ho farà a través d'una metodologia vivencial per obrir, inspirar i promoure l'autoconeixement, la confiança, la reflexió i el divertiment; tot oferint recursos i eines per activar la relació entre l'art i les persones.

Modera el curs: Dolors Juarez (Codirectora d’Experimentem amb l’ART).

Consulteu el programa complet: http://experimentem.org/00novetats/agentsDinamitzadors.html

Dissabtes 17 i 24 de febrer i 3, 10 i 17 de març de 2018 (diferents espais).
Horari de 10 a 14 h. Activitat de pagament.

Per a més informació: inscripcions@experimentem.org // 932 171 877
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació