Notícies i activitats
11/12/2018

Joan Morey. COL·LAPSE. Màquina esquizofrènica

Veure imatge de COL•LAPSE. Màquina esquizofrènica. Joan Morey, 2018 (nova finestra)
Màquina esquizofrènica, la tercera part del projecte COL·LAPSE de Joan Morey, comissariat per Latitudes, és una performance inèdita que tindrà lloc el 10 de gener de 2019 a les 19 h en una ubicació molt rellevant de la ciutat de Barcelona però que es manté expressament en secret. L’acció en viu s’integrarà en l’extensa narrativa del passat físic i discursiu d’aquest espai.
L’obra de Joan Morey critica però també encarna un dels aspectes més espinosos i transcendentals de la consciència i el comportament humans: la manera en què ens relacionem amb els altres, sigui com a oprimits o com a opressors. És com si el to fosc i ominós del seu treball respongués a aquesta preocupació central per l’autoritat i l’exercici del poder. Com si, fins a cert punt, es limités a mostrar el reflex de la història universal, que es caracteritza pel domini, l’explotació i les desigualtats. Malgrat tot, també suggereix que és precisament a través del ‘pervers’ col·lapse de la severitat amb la sensualitat, de la realitat amb la imaginació i del desig amb la degradació que és possible  —en circumstàncies excepcionals— extreure llum de tanta foscor.

Observacions
Performance a porta tancada i accés restringit. Aforament limitat. La performance és exclusivament per a públic adult i, a causa de l’entorn arquitectònic, no és apta per a persones amb mobilitat o visibilitat reduïda. L’accés a la performance està subjecte a normes de protocol, entre elles el codi de vestuari i l’acceptació per escrit de condicions per a l’assistència. Fins i tot havent rebut confirmació i complint de manera correcta el protocol d’assistència indicat, l’artista, el Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats i el Centre d’Art Tecla Sala es reserven el dret d’admissió. En la confirmació d’assistència es facilitaran tots els detalls organitzatius.

>> Inscripció  oberta fins al 20.12 a través del següent enllaç: http://formularis.eicub.net/index.php/639621/lang-ca
-
#joanmorey
#expoteclasala
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació