Notícies i activitats
18/07/2017

Nou mural del projecte d'art urbà 12+1

Projecte 12+1Veure imatge de La nada más que infinito, Miedo 12  [Fotografies: Clara Antón] (nova finestra)
"La nada más que infinito", obra wild style - figuratiu, del reconegut escriptor de graffiti Miedo 12.
El projecte 12+1 és 12 artistes, 12 mesos, una paret de 50 metres quadrats, una intervenció artística cada mes i una exposició en finalitzar l'any, amb una obra única creada per cada artista. Aquest any 2017 és la segona edició.
12+1 crea una galeria d'art a cel obert que es transforma cada mes. Una visió original que qüestiona també la manera d'exposar l'art urbà i el lloc d'aquestes creacions a la ciutat. El projecte pretén crear un espai de diàleg obert a tots, a la ciutat amb més densitat de població d’Europa, en un lloc per on passen unes set mil persones al dia.

Miedo 12 és un reconegut escriptor de graffiti, els seus treballs sempre donen més importància a les lletres que a la part figurativa. Establert a València, pertany a BN, crew italiana amb vint i un anys d'antiguitat. Va començar al món del graffiti al 1998. Ha participat en exhibicions i concursos nacionals iinternacionals, des del primer concurs nacional de graffiti de Móstoles, al 2001, fins al Mos de França, al 2016, passant per exhibicions com True Skills (Milà), Mos Mèxic, Wall Talks, Roskilde (Dinamarca), Vicar Street-Festival, Mos Alemanya, Biennale de Milano, Poliniza, Festimad i un llarg etc.
Les seves obres han aparegut en fanzines i revistes del món del graffiti com Innercity (Fr), Blazing (Fr), Graphotism (Anglaterra), Bong-now (It), Pointless (It), Arcà (It), Balcans (Rússia). A més, ha participat en llibres com Schwarz auf weis, vol 1 i 2, o Style is the message (Turkia) entre d’altres. http://www.miedo12.com

Ubicació del mur: C/ Rosalía de Castro, just davant de la sortida del metro L1 Torrassa de L'Hospitalet de Llobregat. Fins al 31 de juliol de 2017.

Altres artistes que han format part del 12+1:
Roc Blackblock, MurOne, Hosh, Miedo 12, BYG, Irene López León, Pati Baztan, Laura
Llanelli, Elbi Elem, Fernando León, Edjinn, Miquel Wert.

12+1 l'impulsa la Fundació Contorno Urbano i compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, el grup Memora i Montana Colors.

Contorno Urbano és la primera fundació a Espaya dedicada exclusivament a l’art urbà i el graffiti.  L’equip compta amb una experiència de més de deu anys en muralisme i art urbà, a més de gran projecció internacional. https://www.contornourbano.com
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació