Notícies i activitats
21/05/2022

Nova edició de Tallers Oberts BCN

Veure imatge de Nova edició de Tallers Oberts BCN (nova finestra)

Del 21 al 29 de maig artistes i artesans de L’Hospitalet mostraran els seus espais i oficis en la 29a edició de Tallers Oberts BCN. Es tracta d’un festival que a L’Hospitalet es celebra des de fa sis anys per donar a conèixer el talent i l’ofici de la mà del mateix col·lectiu d’artistes i artesans.

Durant nou dies es podran visitar 23 tallers del Districte Cultural de L’Hospitalet i prop de 200 tallers a Barcelona. A l’edició d’enguany s’ha incrementat la presència de tallers de la nostra ciutat i, per primera vegada, s’oferiran demostracions i activitats per conèixer el dia a dia dels professionals de la creació.

Entre les activitats programades s’hi troben tallers familiars, xerrades, exposicions o la possibilitat de fer el nostre propi objecte artístic amb l’ajuda dels  professionals.

En aquest enllaç podeu consultar la programació dels tallers de L’Hospitalet que són: Actual is Design, Andrea Lería Oses, Col·lectiu CMR, Cristina Figarola, Degloriaengloria, E32, Eadimoda, Elies Carles, Elvira Pujol Masip, Espai del Vidre, Isabel Servera, Isolator Space, J. M. Bonet Vitralls, Joan Canals, Jordi Santanach, Kaleido Studios, Laia Noal, Mercè Hernández Carbonell, Paca Hernández Nuñez, Svantje Busshoff, Taller Orbita Tinta, Tangent Projects i Vanessa G.
Organitzadors: Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM) i l’Ajuntament de L’Hospitalet a través del Districte Cultural.

Les visites als tallers són gratuïtes i per participar en les activitats cal inscripció prèvia

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació