Notícies i activitats
09/12/2020

La 15a edició de la biennal d’art Manifesta se celebrarà el 2024 a Barcelona i la seva àrea metropolitana

Veure imatge de La 15a edició de la biennal d’art Manifesta se celebrarà el 2024 a Barcelona i la seva àrea metropolitana (nova finestra)

Barcelona i deu ciutats de l’àrea metropolitana, entre elles L’Hospitalet, seran la seu de la 15a edició de la biennal d’art Manifesta. Es tracta d’una de les grans cites de l’art contemporani a escala europea, que se celebrarà el 2024 i es desenvoluparà de forma conjunta entre els onze municipis al llarg dels propers quatre anys.

La notícia es va fer pública el passat dijous 3 de desembre amb una roda de premsa que va comptar amb la presència dels representants institucionals i dels directors i directores dels equipaments artístics, entre els quals hi ha el Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet.

Manifesta, la biennal nòmada europea que va néixer als anys noranta en el context dels canvis polítics, econòmics i socials que es van donar després de la fi de la Guerra Freda, s’ha convertit en una plataforma de diàleg entre l’art i la societat on es convida tant la comunitat cultural com l’artística a generar noves experiències creatives.

La 15a i la 16a edició posaran l’accent en com l’art i la cultura “poden ajudar a combatre la polarització i la divisió”, implicant la ciutadania i diversos grups i entitats a través de models alternatius d’institucionalisme cultural en una societat post-COVID.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació