Notícies i activitats
17/01/2019

No more books!

Veure imatge de No more books! (nova finestra)
Com es fa callar un llibre? El TPK Art i Pensament Contemporani presenta una mostra sobre censura i resistència. Una exposició que forma part d'un projecte trans-disciplinari al voltant de les relacions que es donen actualment entre el llibre i l'art.
No more books! és un projecte trans-disciplinari al voltant de les relacions que es donen actualment entre el llibre i l'art. Aquest cicle, es va iniciar a la tardor amb una primera exposició i un col·loqui que abordaven per una banda, el procés creatiu que implica reconvertir els processos o projectes artístico-plàstics en una obra editorial; i per l’altra, la relació entre els actors implicats en aquest procés: els artistes, les editorials, i els dissenyadors.

L'exposició que s'inaugura al TPK Art i Pensament Contemporani el dijous 24 de gener aplega més de 100 obres creades a partir d’una acció prèvia amb la que els artistes han intervingut una sèrie de llibres sota la consigna de “fer callar un llibre”: una imperatiu que serveix de metàfora per parlar de les noves censures i de resistència.

Exposició fins al 21 de març de 2019
Entrada lliure
-
Més informació a http://www.tpkonline.com
Amb la col·laboració de Biblioteques de L'Hospitalet.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació