Notícies i activitats
21/06/2017

Solstici'17 | in absentia

Veure imatge de TPK - Solstici'17 (nova finestra)
Exposició del treball dels artistes i col·lectius residents als espais de creació del TPK | Art i Pensament Contemporani, a partir dels criteris experimentals propis del centre.
Les obres presentades formen un conjunt de suggestives propostes amb interessos ben diferenciats i amb llenguatges que transiten per la pintura, l’escultura, la instal·lació, la fotografia i els mitjans audiovisuals. Els punts de partida i els orígens diversos dels artistes participants en cada edició són termòmetre de l’eclecticisme en la creació alternativa actual. In absentia és la nova edició dels Solsticis que el TPK organitza anualment.

El leit motiv d’enguany són els revolts de la pintura: la història de l'art comença amb la pintura. Durant segles aquesta ha estat una història subrogada a la religió, la ciència, l'aprenentatge moral però també al luxe i l'ostentació. Quan l'art proclamava la seva autonomia ho feia amb la llengua de la pintura. Quan la història proclamava el seu fracàs, la metàfora es condensava en la mort de la pintura per transcendir els límits del quadre.

Inauguració: 21 de juny a les 19.30 h
Exposició: fins al 16 de juliol de 2017


http://www.tpkonline.com/solstici17-inabsentia
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - expoteclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de ComunicacióMoritz