Notícies i activitats
04/05/2021

Quasi Veu

Episodi 3: "Més Enllà" Anna Dot, Centre d’Art Tecla Sala, L’H
Veure imatge de Quasi Veu (nova finestra)

Quasi Veu és un projecte d’investigació i comissariat, integrat per set agents de l’àmbit de les arts visuals i la cultura contemporània, que neix amb la voluntat de ser una plataforma de reflexió i de debat. A partir de vuit capítols el projecte explora la noció de la veu, els seus efectes físics i les seves funcions comunicatives.

El dissabte 24 d’abril es va gravar al Pati de Tecla Sala el tercer capítol del projecte titulat “Més Enllà”. Aquesta proposta, ara disponible en forma de podcast, va a la recerca de les veus d’altres temps; veus que, emeses en èpoques passades, podem recuperar a través de les ones sonores d’avui. A partir d’aquesta idea, el programa tracta sobre les ràdios lliures de la ciutat i els fantasmes del present amb artistes, gent de ràdio i persones que han generat iniciatives singulars en aquest terreny professional.

Amb la participació de l’artista Ariadna Guiteras, Jordi Mèlich (Torre Barrina), Juan Carlos Valero (Foment de la Informació Crítica de L’Hospitalet), Francisco Javier Rodríguez Baena (Ones Lliures, llavor de radiodifusió a L’Hospitalet), Marga Solé (Junta Directiva de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya), el col·lectiu Sitesize (Elvira Pujol i Joan Vila), l’artitsa Antoni Muntadas, el col·lectiu En Potencia (Mercedes Pimiento i Antonio R Montesinos), l’artista Laura Llaneli i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella.

Comissariat del capítol: Anna Dot i Caterina Almirall.

Un projecte impulsat per la Xarxa de Centres Territorials d’Arts Visuals de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació