Notícies i activitats

Joan Morey. COL·LAPSE. Cos social

Veure imatge de Joan Morey . COL·LAPSE. Cos social (nova finestra)
Data inici: 23/11/2018
Data fi: 13/01/2019
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
Joan Morey ha estat el guanyador de la 3a edició del Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica, Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona. Aquest premi impulsa la coproducció d’un projecte que incorpori el vídeo en l’àmbit de les pràctiques contemporànies, amb l’objectiu de crear accions estratègiques que puguin desenvolupar-se en xarxa, per incrementar la visibilitat en el territori i la presència internacional.
COL•LAPSE és un projecte de l'artista Joan Morey (Mallorca, 1972) organitzat pel Centre d'art Tecla Sala juntament amb el Centre d'Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats i comissariat per Latitudes. Consta de tres parts que tenen lloc de manera simultània fins al mes de gener de 2019.

COS SOCIAL. Lliçó d’anatomia (2017)  examina la construcció social del cos en la cultura contemporània occidental i el seu desencadenant en l’àmbit de la performance. El punt de partida d’aquest projecte és la representació de les lliçons d’anatomia en la pintura barroca i la seva performativitat.

Des d’una revisió dels enfocaments teòrics de la sociologia del cos, el projecte planteja la recreació d’una lliçó anatòmica en què es contraposen dos elements principals: el cos actual (del performer) i un escenari històric situat a l’antic  amfiteatre anatòmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

#joanmorey
#expoteclasala

-

MÉS COL·LAPSE:

COL·LAPSE. Màquina esquizofrènica

Ubicació no divulgada
Performance site-specific, 10.1.19
> Inscripcions obertes fins al 20.12, aquí.

COL·LAPSE. Màquina desitjant, màquina de treball
Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats
Exposició fins al 13.1.19
Entrada lliure
> Última performance de la temporada, informa't aquí 
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació