Notícies i activitats

L'art és necessari? · Fem Tàndem L'H amb l'Escola Pau Sans.

ÚLTIMS DIES!
Data inici: 11/05/2019
Data fi: 02/06/2019
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
FEM TÀNDEM L'H és un projecte impulsat per la l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la voluntat de singularitzar les escoles públiques de la ciutat mitjançant un element d'excel•lència en el camp de les arts, la cultura i les ciències, amb  la col•laboració dels equipaments culturals i entitats de L’Hospitalet.
L’Escola Pau Sans, que incorpora l’art d’una forma important en el seu projecte educatiu, i el Centre d’Art Tecla, participen d’aquesta aliança compartint una experiència única a partir de l’aprenentatge, la convivència i l’enriquiment mutu.

L’exposició I tu que has fet per l’art? de l’artista Eugenio Ampudia ha estat l’eix vertebrador per treballar l’assignatura de medi natural al cicle inicial i reflexionar sobre el paisatge, el medi ambient i la cultura, i imaginar altres mons possibles.

Amb el títol 'Art és necessari? l'exposició presenta un ecull d’experiències i maneres de fer, en què l’art es converteix una eina educativa, expressiva i transversal plena de sentit i possibilitats, que ens porta a explorar un munt de respostes.

> Paral•lelament a la mostra, el dissabte 11 de maig de 18 a 20 h tindrà lloc l’activitat “La plaga”, un taller de creació col•lectiva adreçat a les famílies de l’Escola Pau Sans.


Exposició fins al 2 de juny de 2019

-
#femtandemlh
#expoteclasala
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació