Notícies i activitats

Visita comentada a l’exposició «Ni de cerca el día ni la noche de lejos» i a la intervenció deslocalitzada de Violeta Mayoral

Veure imatge de © De la fotografia: Guillem FH (ArtWork Photo); © de les obres: Violeta Mayoral, Barcelona, 2022 (nova finestra)
Data: 13/10/2022
Hora: 18:30
Duració aprox.: .  2 hores .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)

Una trobada amb l’artista Violeta Mayoral i el comissari Albert Mercadé, que ens acompanyaran en la visita comentada per l’exposició i posteriorment a la galeria Ethall, on veurem la intervenció deslocalitzada Neutro día noche débil; moscas volantes y salamanquesas. Aquesta proposta de Mayoral, que es materialitza en un fanal, pren com a punt de partida els intervals de llum de l’antic far del Llobregat, situat a la desapareguda platja de la Farola.

Aquesta peça lumínica pren forma de farola i el seu punt de partida són els patrons de llum de l’antic far del LLobregat situat a l’extinta platja de la Farola.

La visita començarà a les 18.30 h al Centre d’Art Tecla Sala i després ens desplaçarem a peu fins a la galeria Ethall (c/ Salvadors, 24, L’Hospitalet).

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació