Notícies i activitats

Tecla Sala Producció: Invoice | Jaume Pitarch

Suport a la creació artística contemporània
Veure imatge de 2018_invoice_tecla_sala_produccions (nova finestra)
Data inici: 26/09/2018
Data fi: 04/11/2018
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
In Voice és una instal•lació de vídeo a on tres cantants interpreten una adaptació del cant gregorià O Virgo Splendens, substituint el text original per l’enumeració de totes les dades enunciades en les factures emeses en el procés de realització de la producció de la pròpia instal•lació de vídeo.
El joc semànic derivat de la coincidència fonètica entre la paraula anglesa invoice (factura) i in voice (a viva veu) és el punt de partida per abordar un dels aspectes inherents a l’obra d’art i alhora, exempt de contrast en la valoració crítica d’una obra d’art o en l’articulació d’una exposició: el cost de producció.
En aquesta instal•lació de vídeo, la juxtaposició i la permutabilitat dels valors simbòlic i concret que el diner i l’acció artística encarnen, possibiliten i comparteixen en una societat capitalista és problematitzada des de l’acció poètica.

Aquesta obra és una producció del Centre d’Art Tecla Sala de l’Ajuntament de l’Hospitalet amb la finalitat de donar suport a la creació contemporània.

--
Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa el tema de l’extraviament com a aspecte consubstancial a l’ésser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigació dels usos i abusos de la imatge en el món d’avui.

--
Activitat dins del marc del Gallery Weekend 2018 | Inauguració 26 de setembre, a les 19.00h
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació