Notícies i activitats

Exposició Margarita Andreu

Recorreguts
Veure imatge de Le Sol, 2007 (nova finestra)
Data inici: 16/02/2017
Data fi: 28/05/2017
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
Margarita Andreu (1953-2013), va tenir un especial interès en aquells elements més intangibles com l’espai, la llum, el moviment. La seva forma de treballar, com si d’un laboratori es tractés, estableix les relacions necessàries entre la concepció de la idea, amb petites maquetes i dibuixos i la formalització a l’espai públic, per modificar-lo i crear nous suggeriments i emocions.
Margarita Andreu, artista multidisciplinària, va dur a terme al llarg de la seva carrera una recerca permanent sobre les percepcions i el lloc de cadascú davant el binomi espai-temps. En el seu treball són molt presents la llum, el so i el color que, amb els materials, la simbologia dels temes i l’espai urbà, es transformen contínuament, en un clar reflex dels canvis constants en la societat contemporània.

Per mitjà de la fotografia, la instal·lació, els gravats, els vídeos, els dibuixos i les pintures, Margarita Andreu va ser capaç de mostrar-nos tots aquests elements dinàmics, incidint en aquells punts menys evidents i desapercebuts que, des del seu silenci, també contribueixen a la configuració del nostre paisatge quotidià. L’artista va estar fortament vinculada a la ciutat arran de la seva participació a L’Hospitalet Art i la seva intervenció als túnels de la Gran Via, al seu pas per la plaça d’Europa.

Comissariat: Teresa Camps i Lilianna Marín.

Inauguració el 16 de febrer a les 19.30 h.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació