Notícies i activitats

Exposició Trisograff

Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella / Centre d’Art Tecla Sala
Veure imatge de Exposició Trisograff (nova finestra)
Data inici: 02/02/2017
Data fi: 19/02/2017
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
Aquest és un  projecte conjunt de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Serra i Abella de L’Hospitalet de Llobregat i el Centre d’Art Tecla Sala, en el marc del programa Hibridacions i Contextos, que promou la col•laboració entre els centres d’art i les escoles d’art i disseny de Catalunya
La proposta consisteix en elaborar un projecte escènic per a un espectacle del trio vocal de música antiga Tricinium, que interpreta cançons del renaixement espanyol de caràcter religiós i profà, dels alumnes de 4t del grau de Disseny, Audiovisual i Fotografia.

Des de la teoria de la numerologia, “tres” simbolitza el positivisme, la capacitat comunicativa, la inspiració i la perfecció, conceptes que reflecteixen perfectament la seva música. A partir d’aquest anàlisi es treballa el disseny d’un espai amb tres elements sinèrgics de la natura: aigua, atmosfera i llum solar, i les unitats de temps: present, passat i futur.

La unió dels tres elements representa/constitueix una vibració portada a la seva màxima potència i que domina sobre les altres energies. El projecte Tri-sò-graf ens transporta, ens fa sentir i vibrar.

Inauguració dimarts, 2 de febrer, a les 19.30 hores.

 

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació