Notícies i activitats

Salvador Juanpere. Perforar el temps

Observatori Tecla Sala
Veure imatge de Puntelli, 2011-2021. © Salvador Juanpere, VEGAP, Barcelona, 2022 (nova finestra)
Data inici: 17/11/2022
Data fi: 08/01/2023
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)

En el marc del cicle Observatori Tecla Sala es presenta l'exposició Perforar el temps, un recorregut per la trajectòria de l'escultor Salvador Juanpere a partir de tres instal·lacions que il·lustren els eixos principals de la seva obra.

Salvador Juanpere (Vilaplana, Tarragona, 1953) utilitza polides formes de representació per indagar en el món subjacent de l’escultor fent aflorar aspectes interns de l’escultura trobats en els replecs dels temps. Una feina en els límits que aquests darrers anys s’ha centrat  en cercar les idees que s’oculten darrere les imatges i concomitàncies d’interessos en el pensament d’artistes de totes les èpoques. Com un autèntic arqueòleg, l’artista ens assenyala particulars detalls que perforen la història i contrauen l’excessiu pes dels temps.

-
Observatori Tecla Sala vol afavorir la prospecció d’artistes en actiu del nostre país que, per la generació a la qual pertanyen o per la conjuntura del sistema de l’art, són presoners d’una invisibilitat manifesta. És una iniciativa que neix amb la idea de donar suport a aquests creadors i divulgar els seus treballs més recents en projectes expositius de petit format.

  • Comissariat: Teresa Blanch
  • Exposició fins al 8 de gener de 2023
  • Full de sala
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació