Notícies i activitats

Nit dels Museus al Tecla Sala

Experiències d’art contemporani
Data :20/05/2017
Hora: 17:30 a 1h
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Salahttp://lameva.barcelona.cat/lanitdelsmuseus/

Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
Portes obertes fins a la matinada per visitar totes les exposicions i, a més, gaudir de concerts, performances, tallers, visites guiades i activitats per a tota la família.
La nit de dissabte a diumenge, centres d'art i museus de L'Hospitalet es podran visitar en un ambient sorprenent, ple d'experiències que ens acostaran a les pràctiques artístiques contemporànies des d'un esperit lúdic i d'exploració.

El Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo i el Museu d'Història de L'H, es connecten en un recorregut que comença a les sales d'exposicions de la ciutat i que continua per museus i espais d'art de Barcelona. Per aquest motiu, l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament habilita un servei de bus gratuït entre el Centre Cultural Tecla Sala i el Museu de L'Hospitalet.

Al Centre d'Art Tecla Sala trobareu activitat des de les 17.30 h de dissabte fins la 1h de diumenge:

17.30 h VISITA A L’EXPOSICIÓ + TALLER | Jaume Pitarch. La pràctica impossibilitat del dejuni. Jocs d'equilibris i resistència, una mirada als objectes quotidians per convertir-los en una altra cosa i veure el món que ens envolta des d'un prisma diferent i més obert. L'activitat està pensada per a famílies amb infants de 4 a 11 anys. Cal inscripció prèvia: serveieducatiu@l-h.cat

19 a 20 h i 20.30 a 21.30 h: MÚSICA I ESCENOGRAFIES ALS JARDINS DE TECLA SALA. Els jardins de Tecla Sala seran l’epicentre de diverses propostes musicals, escenogràfiques i polièdriques protagonitzades pels joves intèrprets de l’Escola Municipal de Música i Centre de les Arts i dels dissenyadors de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella.

22 h ACCIÓ MUSICAL I PERFORMÀTICA | Luis Tabuenca. La pell que transita. 
Itinerari per les exposicions Margarita Andreu. Recorreguts / Jaume Pitarch. La pràctica impossibilitat del dejuni  / Bernat Daviu. Garrofistes (Fundació Arranz-Bravo). Acompanyat pel públic, Tabuenca explora les possibilitats acústiques, estètiques i simbòliques dels instruments musicals i el cos.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació