Notícies i activitats

Inauguració de l’exposició Hospitalent 12+1. Crònica d’una ciutat amb talent de carrer

Data :02/11/2016
Hora: Dimecres, a les 20 h
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
Aquesta exposició és el punt final de la primera edició d’un projecte dut a terme pel col•lectiu Contorno Urbano que, amb la voluntat de crear un espai expositiu a peu de carrer i pròxim a la ciutadania, ha proposat a un seguit d'artistes i col•lectius la creació de dotze obres que, amb una temporalitat de trenta dies d’exhibició pública, han estat protagonistes en un mur a la sortida del metro de la Torrassa.
Aquesta exposició és el punt final de la primera edició d’un projecte dut a terme pel col•lectiu Contorno Urbano que, amb la voluntat de crear un espai expositiu a peu de carrer i pròxim a la ciutadania, ha proposat als artistes i col•lectius Spogo, Xavi Ceerre, Rasmus Nilausen, Emak, Lucas Milà, Jonathan Millán, Treze, Mireia Ruiz, Mohamed L’Ghacham, Amaia Arrazola, Kenor, Reskate Studio i Cinta Vidal la creació de dotze obres que, amb una temporalitat de trenta dies d’exhibició pública, han estat protagonistes en un mur a la sortida del metro de la Torrassa.

Una vegada clos el projecte, l’experiència es materialitza en aquesta exposició que, amb el títol HOSPITALENT 12+1. Crònica d’una ciutat amb talent de carrer, vol posar en valor aquesta iniciativa coral en diàleg amb un conjunt obres originals d’estudi d’aquests artistes. L’Hospitalet vol esdevenir un escenari ineludible pels entusiastes de les noves tendències del muralisme contemporani.

Inauguració: 2 de novembre, a les 20 hores

L’exposició romandrà orberta a l’Espai 2 del Centre d’Art Tecla Sala del 2 de novembre al 15 de gener
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació