Notícies i activitats

Exposició Jaume Pitarch

La pràctica impossibilitat del dejuni
Jaume PitarchVeure imatge de Jaume Pitarch (nova finestra)
Data inici: 30/03/2017
Data fi: 16/07/2017
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
Jaume Pitarch (Barcelona, 1963) és un artista català que treballa sobre la qüestió de l'extraviament com a aspecte consubstancial a l'ésser humà. Inicialment interessat en la pintura, ha anat desplaçant el seu camp de treball cap a una investigació dels usos i abusos de la imatge en el món d'avui.
La seva obra incideix en el desmembrament i la reconstrucció d’elements fabricats o habitats per l’ésser humà o d’aquells elements que han ajudat a reconstruir una idea d’ell mateix i del món.  El desgast, el significat del llenguatge i de la imatge. Els objectes resultants sovint expressen el desconcert de les persones i les seves dificultats per mantenir-se. Aspectes senzills de la condició humana, la soledat, la fragilitat, el pas del temps, tot embolcallat en un llenguatge sense estridències, amb una gran càrrega poètica que submergeix l’espectador en una barreja d’emocions.
El Centre d’Art Tecla Sala reunirà una selecció de les seves millors obres amb projectes pensats per aquesta exposició, que permetin una lectura del seu treball amb enormes possibilitats educatives. Les seves obres estan presents a Barcelona, Nova York, Londres, Lió i Brussel•les i a les col•leccions del MACBA , la Fundació Vila Casas a Barcelona i a la Royal College of Art a Londres.

Inauguració el 30 de març a les 19.30 h.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 93 338 57 71 - Fax: 93 338 55 53 - expoteclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'Hospitalet