Notícies i activitats

Alteritat. Jo, tu, nosaltres, vosaltres

Veure imatge de Fotografia: © ESDAPC Serra i Abella de L'Hospitalet, Barcelona, 2024 (nova finestra)
Data inici: 01/02/2024
Data fi: 03/03/2024
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)

“Alteritat” és un projecte expositiu dels alumnes de 4t curs de Disseny Gràfic que, en el marc de l’assignatura de Muntatges Efímers de l’ESDAP Serra i Abella i en col·laboració amb el Centre d’Art Tecla Sala, tracta sobre el concepte de la identitat, prenent com a punt de partida les reflexions de diversos filòsofs contemporanis i utilitzant fotografies d’alumnes i professors de l’escola.

Com a éssers socials, les nostres relacions influeixen en la construcció de la nostra identitat. En tenir consciència dels conceptes jo, tu, nosaltres i vosaltres, creem xarxes complexes en què les diferències són un fet essencial. A través d’aquesta proposta, descobrirem com la diversitat i la singularitat s’entrellacen, tot permetent una millor comprensió de nosaltres mateixos i dels altres.

Al seu torn, aquest projecte pren com a referència els textos filosòfics i antropològics següents: “Antropología e identidad”, de Percy Escriba; Alteridad familiar, d’Emmanuel Levinas; Cosmopolitismo. La ética en un mundo de extraños, de Kwame Anthony Appiah; “El cuerpo: puente hacia el otro en Edith Stein”, d’Ezequiel García Rojo, i “La identidad en la mirada” i “Un nosotros en transformación”, d’Arturo Andrés Roig.

  • Inauguració: dijous 1 de gener a les 19 h
  • Exposició fins al 3 de març de 2024

Activitats associades

Explorant alteritats: un viatge a través del disseny expositiu
Dimarts 13 de febrer a les 18 h.

Conversa al voltant de l’exposició de la mà dels seus autors, l’alumnat de 4t del grau de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella, l’alumnat de 3r de la mateixa escola i totes les persones assistents a la trobada.

— Activitat gratuïta sense inscripció.
— Adreçada al públic general.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació