Notícies i activitats

El museu com a pretext

EL MUSEU COM A PRETEXTVeure imatge de EL MUSEU COM A PRETEXT (nova finestra)
Data inici: 30/03/2012
Data fi: 03/06/2012
Lloc: 
Centre Cultural Metropolità Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
"El museu com a pretext" presenta una reflexió sobre el museu com a element generador de l’imaginari col·lectiu que configura el relat de l’art.
"El museu com a pretext" presenta una reflexió sobre el museu com a element generador de l’imaginari col·lectiu que configura el relat de l’art. L’exposició aplega creacions de vuit artistes de diferents generacions i contextos culturals que reinterpreten la idea de museu i que deixen de concentrar-se en el seu contingut evident per posar en joc la seva semiòtica i estructura ocultes. Així, temes de debat recurrent per part de la comunitat artística com ara la sacralitat de l’obra d’art, el mite de l’autoria, els punts cecs, les reflexions entorn del museu com a continent, la construcció de discurs, la mirada dels professionals que en tenen cura i els destinataris d’aquest espai, són presents en la mostra a través de les propostes d´aquest creadors.

Artites participants: Candida Höfer, Perejaume, Jaume Pitarch, Eulàlia Valldosera, Araya Rasdjarmrearnsook, Edi Hirose i Hans-Peter Feldman.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació