Notícies i activitats

La lliçó de Diògenes

Data inici: 18/02/2016
Data fi: 29/05/2016
Tipus d'entrada: Lliure
.  
Lloc: 
Centre Cultural Metropolità Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
L'exposició reuneix més de seixanta obres, moltes d'elles inèdites, subtils i sorprenents, d'artistes de generacions i perfils molt diferents sota un nexe comú: les idees del filòsof grec Diògenes, que avui cobren una especial actualitat i pertinènça. Rebutjant falsos honors i riqueses, Diògenes preconitzava el despullament i manifestava de manera desacomplexada els excessos i vicis de la societat.
Diògenes preconitzava el despullament i manifestava de manera desacomplexada els excessos i vicis de la societat. L’art és també un camí per retrobar uns valors morals i fer una reflexió sobre l’home. Aquesta exposició vol incidir en una constant transgeneracional d’artistes catalans contemporanis que treballen des de la senzillesa per arribar a l’essència de l’acte creatiu com un camí per entendre el món i posar en evidència la vanitat del consum i de la cultura de l’espectacle.

Artistes: Ignasi Aballí / Mar Arza /Joan Bennassar / David Bestué / Alfons Borrell / Luz Broto / Patrícia Dauder / Joan Furriols / Antoni Llena  / Jordi Mitjà / Marc Monzó / Jordi Pablo / Guillermo Pfaff / Lucía C. Pino / Jaume Pitarch / Ivo Sans / Daniel Steegmann / Víctor Sunyol / Rubèn Verdú / Oriol Vilapuig.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació