Notícies i activitats

Drumming

Concert amb FRAMES Percussion
Veure imatge de Fotografia de © Miquel Àngel Vich Bonada, Barcelona, 2022 (nova finestra)
Data: 01/07/2022
Hora: 20:00 h
Duració aprox.: .  1 hora .  
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)

Amb motiu del 50è aniversari dels “Encuentros de Pamplona“ (26.06 / 03.07.1972), testimoni de les noves tendències i manifestacions artístiques, poètiques, cinematogràfiques i musicals a nivell nacional i internacional, FRAMES Percussion interpretarà al Centre d’Art Tecla Sala “Drumming”, una de les obres més importants del minimalisme americà i de la música occidental de la segona meitat segle XX del compositor novaiorquès Steve Reich.

Es tracta d’una peça per a ensemble de nou percussionistes, piccolo i dues veus en què un sol patró rítmic es porta al límit a través de la tècnica del desplaçament (phasing). Al llarg de quatre moviments les dues veus es van desfasant molt gradualment a l’uníson fins a crear noves sonoritats, explorant la riquesa de les combinacions  a partir d’aquest únic patró.

FRAMES Percussion és un grup de percussionistes dedicat al repertori de nova creació que inclou algunes de les obres més icòniques de la música per a ensemble de percussió. Ha col·laborat i estrenat obres de compositors com Luís Codera Puzo, Núria Giménez-Comas i Sirah Martínez, Yukiko Watanabe, Cathy van Eck, Ruud Roelofsen o Pablo Carrascosa, i ha participat en els cicles OUT·SIDE, Sampler Sèries, Escenes de L’Auditori de Barcelona, Joves Intèrprets de la Fundación Juan March, així com en els cicles d’ENSEMS Festival Internacional de Música Contemporània de València i en el Festival Mixtur, entre d’altres.

Activitat lliure, sense inscripció
Ubicació: pati de Tecla Sala

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació