Notícies i activitats

Exposició 12+1

Mostra d'Art Urbà Contemporani
Data inici: 08/02/2018
Data fi: 06/05/2018
Tipus d'entrada: Lliure
.  Organitzadors: Centre d'Art Tecla Salahttp://www.contornourbano.com/

Lloc: 
Centre d'Art Tecla Sala 
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)
12+1. Mostra d’Art Urbà Contemporani és una iniciativa d’art urbà que s’està duent a terme des de juny de 2015 a Sant Feliu de Llobregat i des de l’octubre a L’Hospitalet de Llobregat. Actualment se’n celebra la tercera edició en ambdues ciutats.
Aquest projecte, liderat pel col·lectiu Contorno Urbano, té una periodicitat anual, consta de dues fases i acull 12 artistes. La primera part proposa la intervenció de cada un d’aquest creadors en un mur situat a la sortida de la parada de metro “Torrassa” de la L1 i s’exhibeix durant tot un mes.

La segona part del projecte consisteix en una exposició col·lectiva que recull les imatges de les obres murals realitzades durant tot l’any, documentació audiovisual de tot el procés de creació, i obres i treballs d’estudi d’aquests artistes, per donar una visió més àmplia del seu treball.

L’exposició que ara presentem correspon a la 2a edició d’aquest projecte a L’Hospitalet de Llobregat i de la primera fase que va tenir lloc del gener al desembre de 2017, amb la participació dels artistes Irene López León, Roc Blackblock, Elbi Elem, Edjinn, BYG, Laura Llaneli, Miedo12, Fernando León, Mur0ne, Miquel Wert, Hosh i Pati Baztán.

El projecte 12+1 l’organitza l’Ajuntament de L’Hospitalet, vinculat al Districte Cultural, amb el comissariat de la Fundació Contorno Urbano, la col·laboració de Montana Colors i el patrocini del Grup Mémora.

Inauguració: dijous 8 de febrer de 2018, a les 19.30 h. Espai 2.
Exposició fins al 6 de maig de 2018.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació