Exposicions
Exposicions anteriorsLlegir contingut RSS d'activitats anteriors (nova finestra)
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
17/11/2021

Ciutadanies i territoris

Programa en el marc del Festival Loop Barcelona

Del 17 al 20 de novembre el Centre d’Art Tecla Sala i l'Edifici Freixas acullen el programa Ciutadanies i Territoris: diàlegs entre pràctiques, comunitats i arxiu. Es tracta d’unes jornades organitzades per l’Associació Cultural Assaig 7 en col·laboració amb Espai 10: Laboratori de les Arts Contemporànies amb la voluntat de reflexionar sobre qüestions de memòria, identitat i territori amb artistes i agents culturals del Districte Cultural de L’Hospitalet.

 

04/11/2021

Palau de vent. Lúa Coderch

Últims dies: exposició fins al 9 de gener

Existeixen formes de desorientació que no es relacionen tant amb trobar o buscar una direcció en l’espai o el temps com amb l’experiència d’una pèrdua de sentit més difusa i profunda. Lluny de tractar de grans gestes èpiques, Palau de vent és una exploració de la qüestió de la desorientació, un desencaix vital que es viu com quelcom individual però que en realitat és compartit, i que deriva del desajust que es produeix en comprovar que els relats que estructuren les nostres vides són una mena de profecies contemporànies, caduques però vigents, que mai acaben de complir-se.

26/10/2021

Crear Lugares: art i educació a l’espai públic

L'espai públic és un element essencial a les nostres ciutats. És públic perquè pertany a
tots els que l'utilitzen i l'habiten però utilitzar i habitar són dues coses diferents: habitar l’espai públic és transcendir l’ús del propi espai per resignificar-lo, fent-lo formar part de la nostra identitat individual i col·lectiva. Així, quan dotem de significat els espais públics aquests esdevenen llocs.

22/10/2021

OUT·SIDE’21: UNA

6a edició del cicle de músiques inusuals als centres d’art contemporani

OUT·SIDE és un festival de músiques inusuals i noves creacions sonores que té lloc als centres d’art sensibles amb els nous llenguatges contemporanis. Aquest festival, creat el 2016, és l’únic a Catalunya d’aquestes característiques que aposta per donar visibilitat a noves músiques i propostes sonores.

Enguany el cicle crea l’espai i el temps necessaris per acollir creacions de llarga durada que s’allunyen de l’estàndar habitual:

07/10/2021

Cens d’Artistes de Catalunya

Presentació del cens i performance dels artistes Lolo & Sosaku

El dijous 7 d’octubre el Centre d’Art Tecla Sala acollirà la presentació del Cens d’Artistes de Catalunya i una performance dels artistes Lolo & Sosaku.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació