Exposicions
Exposicions actualsLlegir contingut RSS d'activitats actuals (nova finestra)
 • 25/01/2018

  Exposició Elèctric i llunyà

  Fotografia contemporània colección olorVISUAL
  Veure imatge de Exposició Elèctric i llunyà (nova finestra)
  L’exposició consta d’una selecció d’obres d’autors nacionals i internacionals representatius de la fotografia contemporània agrupades temàtica i estèticament: espais fabrils; paisatges construïts, naturals, habitats; color i records. Per a cadascun d’aquests ambients s’han creat essències que responen a associacions entre allò visual i allò olfactiu, proposant una experiència única per als sentits.
 • 08/02/2018

  Exposició 12+1

  Mostra d'Art Urbà Contemporani
  Veure imatge de Round 12: Pati Baztán. (nova finestra)
  12+1. Mostra d’Art Urbà Contemporani és una iniciativa d’art urbà que s’està duent a terme des de juny de 2015 a Sant Feliu de Llobregat i des de l’octubre a L’Hospitalet de Llobregat. Actualment se’n celebra la tercera edició en ambdues ciutats.
 • 08/03/2018

  Pepe Espaliú. Tres temps

  Barcelona/L'Hospitalet: 1975-1988-1993
  Veure imatge de Pepe Espaliú. Tres temps (nova finestra)
  Pepe Espaliú (Còrdova, 1955 - Madrid, 1993) va ser un dels artistes més destacats de la generació espanyola dels vuitanta. Pintor, escultor, dibuixant i escriptor, va desenvolupar una obra coherent i significativa relacionada molt estretament amb la reflexió sobre la pròpia identitat. Al seu treball se li deu una de les més profundes conceptualitzacions de la vivència de la SIDA, malaltia motiu de la seva defunció i amb la qual va dialogar amb valentia en el plànol artístic i sobre la qual va produir algunes de les seves obres més importants.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de ComunicacióMoritz