Exposicions
Exposicions actualsLlegir contingut RSS d'activitats actuals (nova finestra)
 • 05/10/2022

  Gino Rubert. Fatamorgana

  Veure imatge de Gino Rubert. Fatamorgana (nova finestra)

  Gino Rubert és un pintor extravagant i difícil de classificar. Tan bon punt escriu novel·les romàntiques com dissenya peces de roba impossibles, compon hits estiuencs o puja a un escenari per riure’s de si mateix i del món de l’art. En paraules de l’artista: «el valor d'una obra d'art no depèn tant d’allò que conté com d’allò que desencadena». Partint d'aquesta reflexió, l’exposició “Fatamorgana” proposa una mirada polièdrica en què els seus quadres-collage més característics dialoguen amb rareses rescatades de l’estudi i pintures recents que incorporen llum i so.

 • 05/10/2022

  Gino Rubert. Fatamorgana

  Veure imatge de Thesis (2010), © Gino Rubert, VEGAP, Barcelona, 2022 (nova finestra)

  Gino Rubert és un pintor extravagant i difícil de classificar. Tan bon punt escriu novel·les romàntiques com dissenya peces de roba impossibles, compon hits estiuencs o puja a un escenari per riure’s de si mateix i del món de l’art. En paraules de l’artista: «el valor d'una obra d'art no depèn tant d’allò que conté com d’allò que desencadena».

 • 14/12/2022

  Ferran Garcia Sevilla. Cosmos-Caos

  Veure imatge de Ferran Garcia Sevilla. Cosmos-Caos (nova finestra)

  El Centre d’Art Tecla Sala i el Museu Nacional d’Art de Catalunya presenten un projecte amb dues accions al voltant de la figura de l'artista Ferran Garcia Sevilla (Palma de Mallorca, 1949) que porten a terme en col·laboració: l’exposició retrospectiva Cosmos-Caos i la donació que l’artista fa al Museu Nacional d’un important conjunt d’obres del seu període conceptual.

 • 26/01/2023

  Inflat

  Veure imatge de Inflat (nova finestra)

  Un projecte expositiu de l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella de L’Hospitalet que pren com a punt de partida la novel·la Planilàndia, d'Edwin A. Abbott.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació