• 21/06/2022

  Albada o ocàs

  SOLTICI 2022 - TPK ART I PENSAMENT CONTEMPORANI
  Veure imatge de Albada o ocàs (nova finestra)

  Exposició dels artistes i col·lectius residents als espais de creació del TPK. Art i Pensament Contemporani.

 • 01/07/2022

  Drumming

  Concert amb FRAMES Percussion
  Veure imatge de Fotografia de © Miquel Àngel Vich Bonada, Barcelona, 2022 (nova finestra)

  Amb motiu del 50è aniversari dels “Encuentros de Pamplona“ (26.06 / 03.07.1972), testimoni de les noves tendències i manifestacions artístiques, poètiques, cinematogràfiques i musicals a nivell nacional i internacional, FRAMES Percussion interpretarà al Centre d’Art Tecla Sala “Drumming”, una de les obres més importants del minimalisme americà i de la música occidental de la segona meitat segle XX del compositor novaiorquès Steve Reich.

 • 31/03/2022

  Rubèn Verdú. Els migdies d'Afeli

  Veure imatge de Rubèn Verdú. Els migdies d'Afeli (nova finestra)

  Afeli ens enfronta a la contradiccio´ d’haver adoptat la llum com a mitja` per desplac¸ar-nos a un lloc on el Sol ja no es pot diferenciar de la irradiacio´ de qualsevol altra estrella. Des d’aquest escenari, l’artista Rubèn Verdú ens convida a reflexionar sobre el paper de la llum i de la mirada en la construcció del coneixement.

 • 19/05/2022

  Carles Gabarró. Hipòtesi d’existència

  En el marc de Districte Tecla Sala
  Veure imatge de Carles Gabarró. Hipòtesi d’existència (nova finestra)

  Carles Gabarró (Barcelona, 1956) és un dels pintors més representatius dels anys vuitanta i noranta a Catalunya. Format en la Barcelona de la transició democràtica, la pintura neoexpressionista alemanya li serveix com a trampolí cap a una obra tràgica, metafòrica i de base existencial.

 • 06/10/2022

  Gino Rubert. Fatamorgana

  Veure imatge de De la fotografia i de l'obra: © Gino Rubert VEGAP, Barcelona, 2022 (nova finestra)

  Gino Rubert és un pintor extravagant i difícil de classificar. Tan escriu novel·les romàntiques com dissenya peces de roba impossibles, tan compon hits estiuencs com s’enfila a un escenari per riure's de si mateix i del món de l'art. En paraules de l’artista: «el valor d'una obra d'art no depèn tant d’allò que conté com d’allò que desencadena». Partint d'aquesta reflexió, l’exposició “Fatamorgana” proposa una mirada polièdrica en què els seus quadres-collage més característics dialoguen amb rareses rescatades de l’estudi i pintures recents que incorporen llum i so.

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació