Oferta educativa
Pàgina de resultats: 1 2 3 4
02/05/2018

Inicitativa per recuperar la meòria històrica de l'equipament cultural Tecla Sala

Veure imatge de  Inicitativa per recuperar la meòria històrica de l'equipament cultural Tecla Sala (nova finestra)
Vas treballar a la fàbrica Tecla Sala de l’Hospitalet o coneixes algú que hi treballés?
Ens ho expliques?
La Biblioteca Tecla Sala i el Centre d'Estudis, amb el suport del Museu de L'Hospitalet, s'han proposat recuperar la història de la fàbrica Tecla Sala a través dels testimonis de les persones que hi van treballar, per conèixer com era la vida a la fàbrica, les condicions de la feina i les relacions que s'hi establien.
02/05/2018

La Lliço de Diògenes d'Àlex Mitrani es posa en marxa!

Veure imatge de Cartell de la mostra (nova finestra)
La mostra “La lliçó de Diògenes”, comissariada per Àlex Mitrani, ha estat seleccionada dins del programa d'exposicions itinerants del Departament de Cultura, de la Generalitat de Catalunya, per recórrer el territori català durant la temporada 2018-19. La mostra, guardonada en la categoria de recerca i comissariat en la 33º edició dels Premis de l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA), va ser una producció pròpia del Centre d'Art Tecla Sala, acompanyada  d'un catàleg, també de producció pròpia.
02/05/2018

Ferran Freixa | Fotografia 1973-2013 al Festival de fotografia, Revela-T.

Veure imatge de 1977. Mar Cantàbric. Ferran Freixa (nova finestra)
El festival de fotografia “Revela-T”, de Vilassar de Dalt, recupera la mostra Ferran Freixa | Fotografia 1973-2013, produïda l’any 2013 per Tecla Sala. La mostra presenta l’extensa obra fotogràfica de Ferran Freixa, des dels seus inicis com a artista fins a l’actualitat. La major part de les imatges són tiratges fotogràfics originals d’època fets per Freixa a partir de negatius analògics.
27/04/2018

La nit dels museus a l'Hospitalet!

Veure imatge de nit_museus_l'H (nova finestra)
Dissabte 19 de maig tindrà lloc la Nit dels Museus. Aquesta iniciativa internacional neix amb la voluntat de posar les col•lecciones dels museus i les exposicions en cartellera, a l'abast de la ciutadania i en horari nocturn, per gaudir de les millors propostes culturals a la llum de la lluna!
25/04/2018

¡Hola Famílies, una tarda al centre d’art!

Veure imatge de hola_families_CA_tecla_sala (nova finestra)
El passat dimecres 25 d’abril es va programar l’acció Hola Famílies, una tarda al centre d’art! a la qual es va convidar a totes les famílies de l’escola Pau Casals a venir a visitar l’exposició Electric i llunyà. Fotografia contemporània a la col•lecció olorVisual.
Pàgina de resultats: 1 2 3 4
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació