Oferta educativa
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
04/05/2021

Quasi Veu

Veure imatge de Quasi Veu (nova finestra)

Quasi Veu és un projecte d’investigació i comissariat, integrat per set agents de l’àmbit de les arts visuals i la cultura contemporània, que neix amb la voluntat de ser una plataforma de reflexió i de debat. A partir de vuit capítols el projecte explora la noció de la veu, els seus efectes físics i les seves funcions comunicatives.

19/01/2021

Tecla Sala i la Creu Roja s'acomiaden

Veure imatge de ©? L'alcaldessa Núria Marín visitant el banc d'aliments de la Creu Roja. Ajuntament de L'Hospitalet, 2020.  (nova finestra)

El Centre d'Art Tecla Sala i la Creu Roja s’acomiaden després de deu mesos de col·laboració en la campanya de donació d’aliments per fer front a la greu situació social que ha provocat la pandèmia de la COVID-19.

09/12/2020

La 15a edició de la biennal d’art Manifesta se celebrarà el 2024 a Barcelona i la seva àrea metropolitana

Veure imatge de La 15a edició de la biennal d’art Manifesta se celebrarà el 2024 a Barcelona i la seva àrea metropolitana (nova finestra)

Barcelona i deu ciutats de l’àrea metropolitana, entre elles L’Hospitalet, seran la seu de la 15a edició de la biennal d’art Manifesta. Es tracta d’una de les grans cites de l’art contemporani a escala europea, que se celebrarà el 2024 i es desenvoluparà de forma conjunta entre els onze municipis al llarg dels propers quatre anys.

18/11/2020

Lúa Coderch i Mireia Sallarès, premiades ex aequo a la 7a edició del Premi de Videocreació

Veure imatge de Lúa Coderch i Mireia Sallarès (nova finestra)

Lúa Coderch i Mireia Sallarès són les guanyadores de la 7a edició del Premi de Videocreació, coproduït pels centres territorials del Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals de Catalunya (AV3), el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya/Arts Santa Mònica i LOOP Barcelona.

09/11/2020

6a edició del Premi de Videocreació

Veure imatge de Mabel Palacín. Lladres, 2020. (nova finestra)

L’obra Lladres, de l’artista Mabel Palacín, és la guanyadora de 6a edició del Premi de Videocreació dels centres territorials del Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals de Catalunya,* Arts Santa Mònica/Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació