Oferta educativa
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
29/03/2023

El Centre d'Art Tecla Sala finalista a la 39a edició dels Premis ACCA 2022

Veure imatge de Crèdit de la imatge: De la fotografia: Guillem FH (ArtWork Photo); de les obres: © Alberto Peral, VEGAP, Barcelona, 2023 (nova finestra)

En la 39a edició dels Premis ACCA, el certamen amb què l’Associació Catalana de Crítica d’Art (ACCA) reconeix el més destacat que s’ha produït l’any anterior en el camp de les arts visuals a Catalunya, el Centre d’Art Tecla Sala està nominat en la categoria Comissariat d'Art Contemporani, per l'exposició ”Redonda Redonda”de l'artista Alberto Peral, comissariada per Jorge Satorre.

29/03/2023

Programa d’Agents Articuladorxs: Grup de treball sobre art i educació (22a edició)

Veure imatge de Crèdit imatge: De la fotografia: © Espai d'Educació Artística i Creació Contemporània, Barcelona, 2023. (nova finestra)

El Centre d'Art Tecla Sala acull un any més la darrera sessió de la 22a edició del Programa d’Agents Articuladorxs. Aquesta formació, organitzada per Experimentem amb l'Art s'adreça a les persones que treballen en el món educatiu i als agents culturals, , a educadors i educadores, docents i agents culturals per repensar l’art i l’educació com a dos àmbits que s’enllacen en les seves formes de fer, amb objectius pedagògics i culturals comuns.

13/01/2023

Fito Conesa, guanyador de la 9a Edició del Premi de Videocreació

Imatge de Fito Conesa guanyador de la 9a Edició del Premi de VideocreacióVeure imatge de De la fotografia: © Enrique Martínez Bueso, L'Hospitalet, 2023 (nova finestra)

L’artista visual Fito Conesa és el guanyador de la 9a Edició del Premi de Videocreació, una coproducció dels *Centres Territorials del Sistema Públic d'Equipaments d'Arts Visuals de Catalunya, Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona.

20/10/2022

Noves publicacions

Veure imatge de © Del disseny: Alex Gifreu. © De les fotografies: Guillem FH (ArtWorkPhoto.eu). © De les obres: Vicens Vacca, Barcelona, 2022. (nova finestra)

Els catàlegs de les exposicions “Fora de cap lloc” de l’artista Vicens Vacca i “Redonda redonda” d’Alberto Peral ja estan a la venda.

19/10/2022

Beques per a la formació i el perfeccionament

Veure imatge de Beques per a la formació i el perfeccionament (nova finestra)

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya obre fins al 2 de novembre el termini per sol·licitar les beques per a la formació i el perfeccionament en els àmbits de les arts visuals, de les arts escèniques, de la música, del pensament i dels nous sectors creatius.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació