Oferta educativa
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
02/12/2021

Àngels Ribé, guardonada amb la Creu de Sant Jordi

Veure imatge de © Clouds, Bubbles and Waves. Àngels Ribé, 2019. De la fotografia i de l'obra: © Àngels Ribé (nova finestra)

Des del Centre d’Art Tecla Sala felicitem l’artista Àngels Ribé per rebre la Creu de Sant Jordi, sempre amb el record d’haver caminat junts “Sota l’Ossa Major”.

19/11/2021

L'artista Alex Reynolds, guanyadora del 8è Premi de Videocreació

Veure imatge de L'artista Alex Reynolds, guanyadora del 8è Premi de Videocreació (nova finestra)

Alex Reynolds ha estat la guanyadora de la 8a edició del Premi de Videocreació, coproduït pels *Centres Territorials del Sistema Públic d'Equipaments d'Arts Visuals de Catalunya, Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona.

28/10/2021

Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por

Presentació i diàleg amb Mireia Sallarès i Joana Masó
Veure imatge de Història potencial de Francesc Tosquelles, Catalunya i la por (nova finestra)

El dissabte 13 de novembre de 2021, a les 20 h es presentarà a la Filmoteca l’obra amb què Mireia Sallarès va ser premiada ex aequo juntament amb Lúa Coderch en la 7a edició del Premi de Videocreació. Coproducció d’un projecte de videocreació realitzada entre els Centres Territorials del Sistema Públic d’Equipaments d’Arts Visuals de Catalunya,* Arts Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona

23/10/2021

48h Open House a L’Hospitalet

El cap de setmana del 23 i 24 d’octubre L’Hospitalet participa en el festival d’arquitectura 48h Open House, un cap de setmana per gaudir d’edificis emblemàtics de la ciutat i explicar l’arquitectura de manera transversal.

20/10/2021

CREA

Veure imatge de CREA (nova finestra)

Del 26 al 29 d’octubre arriba una nova edició del CREA, el punt de trobada per a tots els que conviuen i treballen en el Districte Cultural, que organitza anualment l’Ajuntament de L’Hospitalet. Per segon any consecutiu, a causa de la pandèmia, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital enfocada a professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat - Avís legal
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació