Oferta educativa

Servei educatiu

Activitats educatives de la temporada 2019 - 2020
Veure imatge de © Servei Educatiu C.A Tecla Sala. Activitat educativa
Us donem la benvinguda al Centre d’Art Tecla Sala!

El programa educatiu del curs 2019-2020 s’articula envers la programació del Centre d’Art Tecla Sala, en una temporada on el teixir i la identitat, l’estat del malestar a la nostra cultura o la relació emocional amb la natura marquen punts de partida que obren camins. Quina és la nostra connexió amb l’entorn natural? Com podem construir conjuntament amb els nostres veïns? Què pot fer l’art per crear comunitat?

Per tal d’establir vincles amb el territori, el Centre d’Art s’ofereix com un espai de trobada, intercanvi i expressió on poder teixir comunitat, reconèixer la diversitat, fer xarxa i explorar plegats les possibilitats que ofereix l’art.

• A banda de les activitats educatives vinculades a les exposicions oferim l’espai Toca Tecla, una activitat de joc per als infants on tenen cabuda l’espontaneïtat i la diferència.

• Paral•lelament, continuem participant en el programa Fem Tàndem L’H amb les escoles Pau Casals i Pau Sans de l’Hospitalet, un treball que es portarà a terme al llarg de tot el curs i que incideix en el paper transformador que pot tenir l’art a les escoles.

• A fi de continuar acostant-nos als nostres veïns, tornem a oferir una visita per a persones amb el seu gos i per tal de fer comuntitat proposem Teixint comunitat, una trobada festiva intergeneracional.

Per contactar personalment amb el nostre servei ho podeu fer a través de l’adreça de correu electrònic serveieducatiu@l-h.cat o al telèfon 934 03 26 20.
Per a reserves telemàtiques, cliqueu aquí.
.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació