Oferta educativa

Servei educatiu

Activitats educatives de la temporada 2017 - 2018
Veure imatge de Activitat educativa al voltant de l'exposició  (nova finestra)
Us presentem el programa d’activitats educatives de la temporada 2017-2018. A la tardor, obrim el curs amb l’exposició La pràctica impossibilitat del dejuni, de Jaume Pitarch. Farem un recorregut pel seu treball, que explora allò quotidià, l’estranyament o la inestabilitat per qüestionar les estructures del món en què vivim. A l’hivern, us convidem a aprofundir en l’exposició Elèctric i llunyà, una selecció de fotografia contemporània de la col·lecció d’Ernesto Ventós, col·leccionista i perfumista que ha fet del sentit de l’olfacte la seva eina de treball.

A banda de la programació educativa vinculada a les exposicions, també us oferim les activitats taller Toca Tecla Color, dissenyades especialment per als més petits. Les dinàmiques que es proposen volen facilitar un espai per al joc, l’experimentació i el propi descobriment. Per a primària en endavant, us proposem Escultures d’un instant, una activitat per explorar els límits de l’escultura i barrejar-la amb altres llenguatges com ara la fotografia i l’acció.

En paral·lel, continuem participant en el programa Fem Tàndem que mitjançant l'aliança entre el centre d'art i un centre educatiu, es busca singularitzar una escola pública a través d'un aprenentatge artístic.

Per saber més sobre la nostra programació, consulteu el document de més avall o contacteu personalment amb nosaltres a través de l'adreça de correu: serveieducatiu@l-h.cat o al telèfon 934 03 26 20

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació