Oferta educativa

Servei Educatiu

Activitats educatives de la temporada 2016-2017
Activitats educatives de la temporada 2016-2017Veure imatge de Activitats educatives de la temporada 2016-2017 (nova finestra)
Benvinguts al Centre d’Art Tecla Sala!

Us presentem un avanç del programa d’activitats educatives de la temporada 2016-2017, amb la il•lusió de seguir compartint amb vosaltres experiències al voltant de l’art que convidin a reflexionar, estimular la creativitat, fomentar el pensament crític i créixer com a persones.

Obrim sales amb l’exposició X-Ville de l’artista Jordi Colomer, una videoinstal·lació inspirada en diversos textos del filòsof i arquitecte utòpic Yona Friedman, una obra que promou formes alternatives d’organització de les grans ciutats com resposta col•lectiva a la insatisfacció. El vídeo de Colomer es construeix a partir de situacions col•lectives, recreant imatges de formes alternatives d’organització per a la metròpolis. A partir del seu treball proposem un taller per repensar el nostre entorn urbà i social.

A banda de les activitats vinculades a les exposicions, també us oferim les activitats taller. Toca Tecla, dissenyada pels infants més petits, vol facilitar un espai per al joc, l’experimentació i el propi descobriment, on l’educador no condueix si no que observa, escolta i acompanya.

Per primària en endavant us proposem Escultures d’un instant, un taller per experimentar des del cos amb els límits de l’escultura i barrejar-la amb altres llenguatges com ara la fotografia i l’acció.

Al llarg d’aquest trimestre anunciarem la programació referent a la primavera 2017 així com d’altres novetats en que estem treballant.

Al pdf adjunt podeu ampliar la informació sobre les activitats educatives per la tardor i l’hivern.

Podeu contactar personalment amb nosaltres a: serveieducatiu@l-h.cat

AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 93 338 57 71 - Fax: 93 338 55 53 - expoteclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'Hospitalet