Oferta educativa

Servei educatiu

Activitats educatives de la temporada 2018 - 2019
Veure imatge de ©Servei Educatiu C.A Tecla Sala. Activitat educativa al voltant de l'exposició
Al setembre, l’artista Jaume Pitarch presentarà Invoice, una videoinstal•lació en la qual fa un exercici irònic sobre els mecanismes burocràtics i administratius que acompanyen les produccions artístiques, desplaçant el contingut d’una factura a una peça de cant gregorià. 
Al novembre, serà el torn de  I tu què has fet per l’art, l’exposició de vídeo i instal•lació d’Eugenio Ampudia que pendrem com a punt de partida per repensar i debatre el paper polític dels creadors i el significat de l’obra d’art.
  • Per al públic general hem dissenyat un seguit d’activitats per viure el centre d’art des d’altres experiències a les habituals, com ara una visita nocturna o una visita per a persones amb el seu gos.
  • A banda de les activitats educatives vinculades a les exposicions oferim les activitats taller, propostes experimentals basades en l’acció i el joc que obren vies d’expressió als participants. La imaginació és un lloc on plou, serà un taller per explorar les possibilitats d’intervenir un diari mentre que al taller Toca Tecla Color hi explorarem, de manera lliure i sensorial, el món dels colors.
  • Paral•lelament, continuem participant en el programa Fem Tàndem L’H amb les escoles Pau Casals i Pau Sans de l’Hospitalet, un treball que es portarà a terme al llarg de tot el curs i que incideix en el paper transformador que pot tenir l’art a les escoles.
Per contactar personalment amb el nostre servei ho podeu fer a través de l’adreça de correu serveieducatiu@l-h.cat o al telèfon 934 03 26 20.
Per a reserves telemàtiques, cliqueu aquí.
AV Josep Tarradellas i Joan, 44 CP: 08901 - Telf: 934 03 26 20 - teclasala@l-h.cat
Ajuntament de L'HospitaletGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura i mitjans de Comunicació